Slide BRZO
ČITANJE
Autorska metodologija koja razvija sposobnost čitanja i razumevanja teksta. Kurs uči decu koncentraciji i pomaže im da se lakše nose sa raznim intelektualnim zadacima, a čitanje postaje omiljena zabava. Čitajući sa razumevanjem i zadovoljstvom Od 7 do 12
godina
PRIJAVI SE Razumevanje pročitanog
i zadovoljstvo

BRZO ČITANJE ZA DECU

Cilj kursa nije samo povećanje brzine čitanja, već i stvaranje istinskog interesa za ovu aktivnost.
Бързо четене България
Бързо четене България

KURS BRZOG ČITANJA

RAZVIJA


PREDNOSTI METODE

Бързо четене учебник

Gejmifikacija

Detetu u našem centru nikada neće biti dosadno: na časovima se uvode zanimljive teme, dinamične igre, zadaci i nagrade.

Бързо четене тетрадка

Brendirani udžbenici i radne sveske

Na svim kursevima u SmartyKids-u koriste se originalni nastavni materijali koje smo kreirali sa velikom ljubavlju i pažnjom posvećenom detaljima.

Помагало за скоростно четене

Kompetentni i iskusni nastavnici

Svi nastavnici u obrazovnim centrima SmartyKids prolaze obuku i sertifikaciju. Oni znaju kako da zaintrigiraju svako dete i da sa njim pronađu zajednički jezik.

KAKO SE ODVIJAJU ČASOVI

U SMARTYKIDS-u

Sistem gejmifikacije sa temama, igrama i zabavnim aktivnostima za decu

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

U procesu rada obe hemisfere mozga rade istovremeno. Takva aktivnost omogućava detetu da se skladno razvija, da poboljša pamćenje, maštu i logičko razmišljanje.
Mentalna aritmetika razvija kreativno i analitičko razmišljanje, poboljšava koncentraciju, fotografsko pamćenje, maštu, logiku, kao i sposobnosti posmatranja i slušanja. Ovo nije samo računanje napamet jer sposobnost pronalaženja odgovora na najteže primere i zadatke u roku od nekoliko sekundi razvija desnu hemisferu mozga koja je odgovorna za maštu i figurativno razmišljanje.
Časovi mentalne aritmetike pomažu detetu da bolje savlada školsko gradivo. Prvo se razvijaju sposobnosti povezane sa pamćenjem, maštom, logikom i razmišljanjem. Drugo, pomaže boljem razumevanju egzaktnih nauka: matematike, geometrije. I treće, kada Vaše dete nauči da računa brzo – znaće da može da nauči sve, samo ako se potrudi!
Kako se brzina čitanja povećava, dete poboljšava svoj uspeh u školi iz predmeta kao što su književnost i bugarski jezik. Tokom časova vežbamo tehniku čitanja, fonemski sluh i fokusiranost na pravopis, kao i semantičko čitanje i razumevanje teksta. Pored toga, detetu postaje lakše da usvoji, obradi i zapamti svaku vrstu informacije. Ovo doprinosi uspehu u školi iz svih predmeta.
Nastava se obično izvodi u grupama od 4 do 10 dece. Svaki kurs prati zajedničku temu. Nastavnik je maksimalno angažovan i na emotivan način predstavlja celo gradivo. Vežbe se smenjuju sa interaktivnim aktivnostima. Uključene su aktivnosti sa pokretima i logičke igre.
Rad kod kuće je jedan od glavnih faktora koji utiče na ishod nastave. Preporučujemo da budete sigurni da Vaše dete provodi 15-20 minuta dnevno radeći domaće zadatke, računajući uz pomoć abakusa (nove teme) i računajući mentalno (obrađene teme).
Da bi efikasno savladalo program, dete treba da vežba kod kuće 15 minuta svakog dana. Da bismo olakšali pripremu i proveru domaćih zadataka, razvili smo internet platformu za učenike i nastavnike. Korišćenje internet platforme povećava brzinu i efikasnost učenja za 40%.
Kao rezultat časova brzog čitanja, deca poboljšavaju svoje performanse i samopoštovanje, postaju opreznija i pažljivija. Naš zadatak je ne samo da povećamo brzinu čitanja, već i da stvorimo interesovanje za ovu aktivnost.

Leva hemisfera mozga odgovorna je za veštine računanja, govora i logike, a desna – za maštu i figurativno razmišljanje. Dete čija se moždane hemisfere razvijaju skladno može da pristupi rešavanju svake vrste zadataka i problema iz različitih uglova, uz to, zavidnom brzinom.

Slide PRIJAVI SE Demo lekcija Uverite se sami u kvalitet
naše metodologije

POGLEDAJTE JOŠ NAŠIH

PROGRAMA ZA DECU

ментална аритметика за деца

Mentalna aritmetika (od 4 do 12 god.)

Brzo mentalno računanje